ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Π.Σ.Δ.Α.Τ.Μ. 

ΚΥΚΝΕΙΟ ΑΣΜΑ Ή Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΑΞΗ ΕΝΟΣ ΔΡΑΜΑΤΟΣ

 

Αθήνα 23/03/2016

 

Περιμένοντας να ξεκινήσει η τελευταία πράξη του δράματος που λέγεται «Ολοκλήρωση του Εθνικού Κτηματολογίου» η διοίκηση της ΕΚΧΑ ΑΕ,  με την παρότρυνση της πολιτικής ηγεσίας, συνεδρίασε εκτάκτως και αποφάσισε κατά πλειοψηφία την ακύρωση του διαγωνισμού ΚΤΙΜΑ 13. Έναν διαγωνισμό που δημοπρατήθηκε το 2013, ανέδειξε μειοδότες, και χωρίς να υπάρξει καμία προσφυγή τέθηκε σε αναμονή.

Ευχόμαστε να μην επιβεβαιωθούν αυτά που ως σύλλογος γράφαμε στα δελτία τύπου μας και ευχόμαστε η διοίκηση της ΕΚΧΑ ΑΕ να επιδείξει την ίδια αποφασιστικότητα για την ολοκλήρωση του έργου με αυτή που επέδειξε για την ακύρωση του ΚΤΙΜΑ 13.   

 

Η εμπειρία βέβαια δείχνει ακριβώς το αντίθετο.

Επισυνάπτουμε λοιπόν μερικά από τα δελτία τύπου που εκδώσαμε.

Επισυνάπτεται ακόμα και η ανακοίνωση για τα αποθεματικά που φαίνεται να είναι πιο επίκαιρη από ποτέ.

Άραγε υπάρχουν τα αποθεματικά;

Αν υπάρχουν γιατί τότε μειώνεται τόσο πολύ ο προϋπολογισμός του έργου και εξακολουθούμε να ζητάμε χρηματοδότηση από την Ε.Ε.;

Αν υπάρχουν γιατί βάζουμε σε κίνδυνο την ολοκλήρωση του ή στην καλύτερη περίπτωση αναβάλλεται για 2 χρόνια η συνέχιση του; Ενός έργου αυτοχρηματοδοτούμενο στο μεγαλύτερο τμήμα του.

Ελπίζουμε το δράμα που τιτλοφορείται «Εθνικό Κτηματολόγιο» να μην απογοητεύσει το κοινό του που έχει πληρώσει εδώ και καιρό εισιτήριο (35€ το δικαίωμα)  και περιμένει να ολοκληρωθεί.

Ελπίζουμε το δράμα αυτό να έχει αίσιο τέλος, να βρεθούν οι χρηματοδότες και να αναλάβουν οι παραγωγοί να κάνουν την δουλειά τους, σωστά,  πληρώνοντας συγχρόνως τους συντελεστές με αξιοπρεπείς μισθούς.

Σε όλα αυτά κρίσιμος παράγοντας είναι ο σκηνοθέτης (ΕΚΧΑ ΑΕ , Υ.Π.ΕΝ.), ο οποίος για άλλη μία φορά άγαρμπα σκέφτηκε να αλλάξει την σκηνοθεσία. Ελπίζουμε αυτές οι αλλαγές να μην οδηγήσουν στο κύκνειο άσμα του έργου.

 

Υ.Γ. Η κριτική για τις νέες αλλαγές θα γίνει μέχρι την 1η Απριλίου. Αρκεί η διαβούλευση να μην είναι σαν ψέμα.

 


Ο λογαριασμός του συλλόγου είναι στην Τράπεζα Πειραιώς IBAN GR2101720800005080071615938.

Η ετήσια συνδρομή μελών είναι 10 ευρώ ή 5 ευρώ για τους συναδέλφους κάτω της 5ετίας.


 

Κατευθυντήριες Οδηγίες για τις δηλώσεις ιδιοκτησίας στο Εθνικό Κτηματολόγιο


Προσφορά για προμήθεια ψηφιακών υπογραφών σε ΑΤΜ 


Οδηγίες Ψηφιακής Υπογραφής


 Ηλεκτρονική Υποβολή Διαγραμμάτων

 

 

 Τοποθέτηση Προέδρου ΠΣΔΑΤΜ για το σ.ν. "Έλεγχος και προστασία του δομημένου περιβάλλοντος."

 

  

 


 


 

Go to top