Θα θέλαμε να σας προσκαλέσουμε στην Ημερίδα που συνδιοργανώνουν το ΤΕΕ και η ΠΕΔΜΕΔΕ την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2019 στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΤΕΕ (Νίκης 4, Αθήνα) στα πλαίσια της 4ης Βιομηχανικής Επανάστασης που περιλαμβάνει ως άξονες την ψηφιοποίηση, την κυκλική οικονομία, την ενεργειακή αναβάθμιση, την καταπολέμηση της ανεργίας των νέων, τις νέες δεξιότητες κ.α.

Η Ημερίδα αυτή πραγματοποιείται στα πλαίσια του Προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014-2020 με τίτλο «Κατάρτιση και πιστοποίηση εργαζομένων στον κλάδο των
κατασκευών και υλικών» που υλοποιεί η ΠΕΔΜΕΔΕ και του οποίου βασικό πρόγραμμα κατάρτισης & εκπαίδευσης είναι το Πρόγραμμα Β.Ι.Μ. (Building Information Modelling).


Οι αιτήσεις συμμετοχής σε αυτό το επιδοτούμενο πρόγραμμα ΕΣΠΑ «Κατάρτιση και Πιστοποίηση εργαζομένων στον κλάδο κατασκευών και υλικών» είναι ακόμα ανοικτές.

Αίτηση συμμετοχής μπορούν να καταθέσουν οι εργαζόμενοι σε επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα από όλη την επικράτεια.

Τα εκπαιδευτικά προγράμματα αφορούν:

  • Ηλεκτρονικές δημοπρασίες για τη συμμετοχή σε δημόσιους διαγωνισμούς.
  • Πρόγραμμα ΒΙΜ.

Η διάρκεια τους είναι 80 ώρες και με την ολοκλήρωση παρέχεται:

  • Επίδομα 400 ευρώ ανά συμμετέχοντα
  • πιστοποίηση στη βάση του διεθνούς αναγνωρισμένου προτύπου ΕΛΟΤ ΕΝ ISO/IEC.

Αίτηση συμμετοχής

Πρόσκληση συμμετοχήςΣκοπός της Ημερίδας είναι να παρουσιαστούν οι κύριοι άξονες της Ευρωπαϊκής Πρωτοβουλίας Construction 2050 : Building tomorrow’s Europe today όπως το B.I.M. (Building Information Modelling), η Ψηφιοποίηση (Digitalization), η Ενεργειακή αναβάθμιση (Energy efficiency), η Κυκλική οικονομία (Circular economy), η Υγεία & Ασφάλεια στην εργασία (Health & Safety), η αναγκαιότητα για νέες δεξιότητες (new skills), κ.α. που αποτελούν βασικές προτεραιότητες του «Κατασκευαστικού οικοσυστήματος» σε όλη την Ευρώπη.


Κεντρικός ομιλητής στην Ημερίδα θα είναι ο κ. Kjetil Tonning, Πρόεδρος της F.I.E.C. – Federation de l’ Industrie Europeenne de la Construction (Ομοσπονδία
της Ευρωπαϊκής Κατασκευαστικής Βιομηχανίας), στην οποία η ΠΕΔΜΕΔΕ είναι η μοναδική Ελληνική Εργοληπτική Οργάνωση μέλος. 

Την Τετάρτη 16.10.2019 με τις εισηγήσεις του Προέδρου του ΠΣΔΑΤΜ Μιχάλη Καλογιαννάκης και του μέλους της Αντιπροσωπείας του ΤΕΕ Δέσποινα Ανδρουλάκη

Το σεμινάριο θα περιλαμβάνει δύο ενότητες με τα παρακάτω περιεχόμενα:

  • Νομοθεσία, τεχνικές προδιαγραφές, περιεχόμενο σε σχέση με την εκάστοτε χρήση και ηλεκτρονική υποβολή τοπογραφικών διαγραμμάτων.
  • Ο ρόλος του ιδιώτη μηχανικού στο στάδιο κτηματογράφησης και λειτουργίας του Εθνικού Κτηματολογίου.

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ


 

Η εταιρεία μας συμμετέχει και σας προσκαλεί στην 11η Πανελλήνια Συνδιάσκεψη του Π.Σ.Δ.Α.Τ.Μ., η οποία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2019 στην Καλαμάτα.

Η JGC προσφέρει στην ελληνική αγορά τα πλέον προηγμένα συστήματα GNSS (Spectra Geospatial του Ομίλου Trimble), Total Station (Nikon του Ομίλου Trimble), 3D Scanners (Trimble, Faro, Artec, Optech), UAV (DJI Enterprise), λογισμικά φωτογραμμετρίας (Survey Office του Ομίλου Trimble, Pix4D), υδρογραφικό εξοπλισμό (Teledyne Reson), θερμογραφικό εξοπλισμό (Flir), Γεωραντάρ (GSSI), ανιχνευτές υπογείων δικτύων (Vivax-Metrotech) και γενικότερα επιστημονικό εξοπλισμό που ανοίγει νέους ορίζοντες στις εφαρμογές του σύγχρονου μηχανικού με καινοτόμες τεχνολογίες και τεχνικές.

Θα χαρούμε να μας επισκεφθείτε και να σας παρουσιάσουμε όλες τις νέες εξελίξεις και τεχνολογίες στις μετρητικές εφαρμογές σε γη, ουρανό και θάλασσα!

Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα!

Ευχαριστούμε για την 20ετή εμπιστοσύνη σας, συνεχίζουμε…

 

 


 Το Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2019, συμμετέχουμε στην 11η Πανελλήνια Συνδιάσκεψη ΠΣΔΑΤΜ στην Καλαμάτα.

Σας περιμένουμε στο "περίπτερο" μας για να ακούσουμε τις ανάγκες σας και να σας ενημερώσουμε για τις ολοκληρωμένες, σύγχρονες μετρητικές λύσεις που προτείνουμε, από τοπογραφικά όργανα έως 3D σαρωτές, λύσεις ΒΙΜ, έξυπνα λογισμικά, drone, υπηρεσίες  ενοικίασης εξοπλισμού, εκπαίδευσης και τεχνικής υποστήριξης.

 

Στηρίζουμε τον επαγγελματία σε κάθε στάδιο της εργασίας του. 

 

www.metrica.gr

 


 

Η   ‘’HELLENIC DRONES’’, είναι η πρώτη Πιστοποιημένη Σχολή Εκπαίδευσης ΣμηΕΑ (Drones), στην Αττική και την Κρήτη.

 

Από τη θέση αυτή γνωρίζει από πρώτο χέρι τις προκλήσεις και τις προοπτικές από την χρήση των ΣμηΕΑ στην επιστήμη του ΑΤΜ.

Ειδικά, για τους Αγρονόμους Τοπογράφους Μηχανικούς, έχει ειδικά πακέτα Προσφορών με  Εκπτώσεις που ξεπερνούν και το 50%.

Υπάρχει δυνατότητα  ΕΞ’ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ παρακολούθησης, καθώς και χορήγηση ειδικότητας Εναέριων Εργασιών ( AW).

 

Η   ‘’HELLENIC DRONES’’, συμμετέχει ως εκθέτης στις εργασίες της 11ης Πανελλήνιας Συνδιάσκεψης του Π.Σ.Δ.Α.Τ.Μ.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας  hellenicdrones.com

και στα τηλέφωνα   210-4111372  & 6946332084


 

 


Ο λογαριασμός του συλλόγου είναι στην Τράπεζα Πειραιώς IBAN GR2101720800005080071615938.

Η ετήσια συνδρομή μελών είναι 10 ευρώ ή 5 ευρώ για τους συναδέλφους κάτω της 5ετίας.


 

Κατευθυντήριες Οδηγίες για τις δηλώσεις ιδιοκτησίας στο Εθνικό Κτηματολόγιο


Προσφορά για προμήθεια ψηφιακών υπογραφών σε ΑΤΜ 


Οδηγίες Ψηφιακής Υπογραφής


 Ηλεκτρονική Υποβολή Διαγραμμάτων

 

 

 Τοποθέτηση Προέδρου ΠΣΔΑΤΜ για το σ.ν. "Έλεγχος και προστασία του δομημένου περιβάλλοντος."

 

  

 


 


 

Go to top