Αθήνα, 12.03.2020

Αρ. Πρωτ.: 9

 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων κατά της εξάπλωσης του κορονοϊού, αναβάλλονται μέχρι νεοτέρας το σχεδιαζόμενο Πανελλήνιο Συνέδριο και η Γενική Συνέλευση του συλλόγου μας.

Η επικοινωνία με την γραμματεία του συλλόγου, καθώς και η λειτουργία του Δ.Σ., θα γίνεται μόνο μέσω e-mail, λόγω και της αναστολής λειτουργίας του ΕΜΠ.

 Για το Δ.Σ.

 

Ο Πρόεδρος

 Μιχάλης Καλογιαννάκης


 

Δυστυχώς έφυγε από κοντά μας ένας ενεργός συνάδελφος που ήταν πάντα δίπλα στον σύλλογο, πανταχού παρών. Δεν δίσταζε να εκφράσει δυναμικά και με επιχειρήματα τις απόψεις. Μεγάλη απώλεια. Συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους φίλους του.


ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΩΝ ΑΓΡΟΝΟΜΩΝ ΤΟΠΟΓΡΑΦΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΡΗΤΗΣ

 

Αρ. Πρωτ.  1/03-03-2020                                                                               Ηράκλειο, 03 Μαρτίου 2020

 

Προς:       Τα μέλη του Συλλόγου

 

Θέμα:      Κηδεία του συναδέλφου Κωνσταντίνου Χαμηλοθώρη

 

Συνάδελφοι,

Με μεγάλη μας λύπη πληροφορηθήκαμε την απώλεια του αγαπητού συναδέλφου και φίλου Κωνσταντίνου Χαμηλοθώρη.

Σε έκτακτη συνεδρίαση το Δ.Σ. του Συλλόγου, εκφράζοντας τα βαθύτερα αισθήματα των συναδέλφων Αγρονόμων Τοπογράφων Μηχανικών, αποφάσισε :

Να υποβάλλει τα θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του εκλιπόντος και Να παραστεί στην κηδεία του.

Η κηδεία θα τελεστεί αύριο, Τετάρτη, στις 3:30 το απόγευμα στον Ιερό Ναό του Αγίου Τίτου.

 

Με τιμή και κάθε εκτίμηση

Για το Δ.Σ.

ο Πρόεδρος                                                                                                            η Γραμματέας

 

Χαράλαμπος Χατζηβασίλης                                                                                        Αφροδίτη Κοτσιφάκη


 

 

 

 

 

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ «ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΣΥΓΚΡΙΣΗΣ»
ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΔΙΑΓΡΑΜΜΑΤΩΝ


Από την 01/10/2019 προστίθεται στην ενότητα «ΘΕΑΣΗ» της εφαρμογής ηλεκτρονικής υποβολής διαγραμμάτων η επιλογή «Αναφορά Σύγκρισης».


Η «Αναφορά Σύγκρισης» είναι μια νέα λειτουργία ελέγχου που παράγεται από το σύστημα για τις περιοχές του Κτηματολογίου. Περιέχει συγκριτικά στοιχεία της γεωμετρίας των ακινήτων του υποβληθέντος διαγράμματος σε σχέση με την τρέχουσα κτηματολογική βάση. Τα στοιχεία αυτά παρέχονται τόσο σε μορφή κειμένου όσο και σε ψηφιακή διανυσματική μορφή (SHP).


Σκοπό έχει, μαζί με τους λοιπούς ελέγχους του συστήματος, να συνεπικουρήσει τους μηχανικούς στις εργασίες σύνταξης των διαγραμμάτων τους, τοπογραφικών και γεωμετρικών μεταβολών, προκειμένου να είναι τεχνικά εφαρμόσιμα στη χωρική βάση του κτηματολογίου.


Θα βρίσκεται σε δοκιμαστική λειτουργία έως την έναρξη ισχύος της προβλεπόμενης στο νόμο Ν. 4602/19 Υπουργικής Απόφασης του ΥΠΕΝ, με τη οποία ο συντάκτης μηχανικός θα έχει την υποχρέωση να δηλώνει στα διαγράμματα των δικογράφων την τεχνική εφαρμοσιμότητα και δεκτικότητα της εισαγωγής τους στην τηρούμενη κτηματολογική βάση.

Αποτελέσματα και παρατηρήσεις από τις δοκιμές μπορούν να αποστέλλονται στην ηλεκτρονική διεύθυνση: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

 

Η HELLENIC DRONES στην 11η Πανελλήνια Συνδιάσκεψη

Η JGC στην 11η Πανελλήνια Συνδιάσκεψη

Η Metrica στην 11η Πανελλήνια Συνδιάσκεψη

 


 

 


Ο λογαριασμός του συλλόγου είναι στην Τράπεζα Πειραιώς IBAN GR2101720800005080071615938.

Η ετήσια συνδρομή μελών είναι 10 ευρώ ή 5 ευρώ για τους συναδέλφους κάτω της 5ετίας.


 

Κατευθυντήριες Οδηγίες για τις δηλώσεις ιδιοκτησίας στο Εθνικό Κτηματολόγιο


Προσφορά για προμήθεια ψηφιακών υπογραφών σε ΑΤΜ 


Οδηγίες Ψηφιακής Υπογραφής


 Ηλεκτρονική Υποβολή Διαγραμμάτων

 

 

 Τοποθέτηση Προέδρου ΠΣΔΑΤΜ για το σ.ν. "Έλεγχος και προστασία του δομημένου περιβάλλοντος."

 

  

 


 


 

Go to top