Αθήνα, 01.11.2016

                                                                                                    Αρ. Πρωτ.: 362

 

 

ΠΡΟΣ   : Όλα τα μέλη του Π.Σ.Δ.Α.Τ.Μ.    

 

ΘΕΜΑ  : Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη συμμετοχή συνάδελφων σε ειδική συνεδρία στην διημερίδα που διοργανώνει ο Π.Σ.Δ.Α.Τ.Μ. στην Αθήνα στις 25-26 Νοέμβριου 2016 με τίτλο «Μη επανδρωμένα Εναέρια Συστήματα (UAS) και Χαρτογράφηση. Ο σύγχρονος τρόπος αποτύπωσης, καταγραφής και τεκμηρίωσης»

  

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Διπλωματούχων Αγρονόμων Τοπογράφων Μηχανικών αναγνωρίζοντας την αυξανόμενη χρήση των μη επανδρωμένων Εναέριων Συστημάτων (UAS) στην καθημερινότητα των Αγρονόμων Τοπογράφων Μηχανικών, μετά την επιτυχημένη ημερίδα τον Ιούνιο στην Πάτρα με τίτλο «Μη επανδρωμένα Εναέρια Συστήματα (UAS) και Χαρτογράφηση. Ο σύγχρονος τρόπος αποτύπωσης, καταγραφής και τεκμηρίωσης», διοργανώνει διημερίδα με επικαιροποιημένη θεματολογία και παρουσίαση εφαρμογών από επαγγελματίες του κλάδου.

 


Πιο συγκεκριμένα η  θεματολογία της διημερίδας θα περιλαμβάνει την παρουσίαση του νέου "Κανονισμού πτήσεων των Συστημάτων μη Επανδρωμένων Αεροσκαφών (ΣμηΕΑ))" από την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας, εισηγήσεις για την τεχνολογία των μη επανδρωμένων οχημάτων αεροφωτογράφισης, για εφαρμογές στην γεωμετρική τεκμηρίωση μνημείων, την παρακολούθηση του Φυσικού Περιβάλλοντος, την αποτύπωση έργων υποδομής, την εφαρμογή στον τομέα της ασφάλειας και της γεωργίας, αλλά και εφαρμογή βαθυμετρίας με αεροφωτογραφίες από UAV.

 

Η διημερίδα θα λάβει χώρα στην Σχολή Αγρονόμων Τοπογράφων Μηχανικών του ΕΜΠ

και εκτιμάται ότι θα το παρακολουθήσουν πάνω από τριακόσιοι συνάδελφοι Α.Τ.Μ. από την Αθήνα, αλλά και την περιφέρεια. Έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον να κάνουν παρουσίαση συνάδελφοι από την Κρήτη, την Κοζάνη, την Θεσσαλία και την Λευκάδα.

 

Κατά την διημερίδα και συγκεκριμένα το Σάββατο προβλέπονται να υπάρχουν δυο ειδικές συνεδρίες, οι οποίες δεν θα είναι παράλληλες. Στην πρώτη συνεδρία οι εκθέτες θα έχουν την δυνατότητα να παρουσιάσουν στο αμφιθέατρο τον εξοπλισμό τους και τις εφαρμογές τους, ενώ στην δεύτερη συνεδρία θα δοθεί η ευκαιρία σε συνάδελφους ελεύθερους επαγγελματίες (αποκλείονται όσοι εμπορεύονται ή είναι εκθέτες) και δημόσιους υπαλλήλους να παρουσιάσουν εφαρμογές με την χρήση UAS.

 

Όποιος  συνάδελφος επιθυμεί να κάνει εισήγηση μπορεί να εκδηλώσει το ενδιαφέρον του, μέχρι και την Παρασκευή 18 Νοέμβρη 2016, με επιστολή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

 

Στην επιστολή, που θα έχει ως θέμα «εκδήλωση ενδιαφέροντος για συμμετοχή σε ειδική συνεδρία στην διημερίδα που θα διεξαχθεί στις 25-26 Νοέμβρη 2016», θα πρέπει να περιλαμβάνονται τα στοιχεία επικοινωνίας του, ο τίτλος της εισήγησης και μια μικρής έκτασης περιγραφή της.

 

Για οιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να απευθυνθείτε στη  Γραμματεία του Π.Σ.Δ.Α.Τ.Μ. στα τηλέφωνα  210-33 01 045.

 

 

 

 

Για το Δ.Σ.

 

 

Ο Πρόεδρος

Μιχάλης Καλογιαννάκης

 

 

 

Ο Γεν. Γραμματέας

Παναγιώτης Τουρλάκης

       

 Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για εισηγηση στην διημερίδα που διοργανώνει ο Π.Σ.Δ.Α.Τ.Μ.

 


Ο λογαριασμός του συλλόγου είναι στην Τράπεζα Πειραιώς IBAN GR2101720800005080071615938.

Η ετήσια συνδρομή μελών είναι 10 ευρώ ή 5 ευρώ για τους συναδέλφους κάτω της 5ετίας.


 

Κατευθυντήριες Οδηγίες για τις δηλώσεις ιδιοκτησίας στο Εθνικό Κτηματολόγιο


Προσφορά για προμήθεια ψηφιακών υπογραφών σε ΑΤΜ 


Οδηγίες Ψηφιακής Υπογραφής


 Ηλεκτρονική Υποβολή Διαγραμμάτων

 

 

 Τοποθέτηση Προέδρου ΠΣΔΑΤΜ για το σ.ν. "Έλεγχος και προστασία του δομημένου περιβάλλοντος."

 

  

 


 


 

Go to top