Τα παραπάνω μπορούν να γίνουν μόνο με την ενεργή συμμετοχή όσο περισσότερων συναδέλφων είναι εφικτό.

 Είμαι σίγουρος ότι και σε αυτή την συνδιάσκεψη, όπως και στις προηγούμενες, θα συμμετάσχουν συνάδελφοι από όλα τα μέρη της χώρας, από την Κρήτη, την Ήπειρο, την Πάτρα, ακόμα και από τα νησιά του Αιγαίου. Η συμμετοχή από την Βόρεια Ελλάδα αναμένεται μαζική.

 Σίγουρος για την επιτυχία της συνδιάσκεψης σας καλώ όλους και καθένα ξεχωριστά να συμμετέχετε στο διήμερο των εκδηλώσεων 1 και 2 Ιουλίου στην Καβάλα. Ακόμα και τους συναδέλφους που μέχρι στιγμής δεν έχει τύχη να συμμετάσχουν σε καμία. Πιστέψτε με, μόνο κέρδος έχει η ενασχόληση με τα δρώμενα του κλάδου μας.

 Αναλυτικότερα την Παρασκευή 1 Ιουλίου 2016 και ώρα 5:00 μ.μ., ο Τοπικός Σύλλογος Α.Τ.Μ. Καβάλας διοργανώνει Εσπερίδα με θέμα:

«Η σημασία του αξιόπιστου εξαρτημένου τοπογραφικού διαγράμματος»

 Στην εσπερίδα θα συμμετάσχουν και εκπρόσωποι τοπικών και περιφερειακών συλλόγων από όλη την χώρα.

 Το Σάββατο 2 Ιουλίου 2016 και ώρα 10:00 π.μ., θα διεξαχθεί η 10η Πανελλήνια Συνδιάσκεψη του Π.Σ.Δ.Α.Τ.Μ., όπου θα συζητηθούν όλα τα θέματα που απασχολούν τον τοπογράφο μηχανικό και θα αποφασιστεί το πρόγραμμα δράσης για την διετία 2016-2018.

 Η συνδιάσκεψη είναι μια ανοικτή διαδικασία για κάθε συνάδελφο Α.Τ.Μ. που επιθυμεί να την παρακολουθήσει και να εισφέρει με τις απόψεις του στη χάραξη των πολιτικών και στη διαμόρφωση των προγραμματικών θέσεων που θα δώσουν ώθηση και προοπτική στον κλάδο.

 Για πληροφορίες σχετικά με θέματα, διαμονής, καθώς και για δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να απευθύνεστε στη Γραμματεία του Π.Σ.Δ.Α.Τ.Μ.,  (ώρες: 10:00 – 14:00). Τηλ. Επικοινωνίας: 2103301045

 Η συνδιάσκεψη και η εσπερίδα είναι ανοικτή για όλους τους συναδέλφους και η είσοδος είναι ελεύθερη.

 

 Με εκτίμηση,

 Ο Πρόεδρος του Π.Σ.Δ.Α.Τ.Μ.

 Μιχάλης Καλογιαννάκης

 

 Υ.Γ. Επειδή η διαθεσιμότητα δωματίων στα ξενοδοχεία της Καβάλας για την περίοδο της συνδιάσκεψης είναι περιορισμένη σας καλούμε όσοι ενδιαφέρεστε να επικοινωνήσετε άμεσα με την γραμματεία του συλλόγου μας είτε τηλεφωνικά είτε μέσω mail, ώστε να γίνει άμεσα η κράτηση δωματίων.

 


Ο λογαριασμός του συλλόγου είναι στην Τράπεζα Πειραιώς IBAN GR2101720800005080071615938.

Η ετήσια συνδρομή μελών είναι 10 ευρώ ή 5 ευρώ για τους συναδέλφους κάτω της 5ετίας.


 

Κατευθυντήριες Οδηγίες για τις δηλώσεις ιδιοκτησίας στο Εθνικό Κτηματολόγιο


Προσφορά για προμήθεια ψηφιακών υπογραφών σε ΑΤΜ 


Οδηγίες Ψηφιακής Υπογραφής


 Ηλεκτρονική Υποβολή Διαγραμμάτων

 

 

 Τοποθέτηση Προέδρου ΠΣΔΑΤΜ για το σ.ν. "Έλεγχος και προστασία του δομημένου περιβάλλοντος."

 

  

 


 


 

Go to top