Πιο συγκεκριμένα η  θεματολογία της ημερίδας θα περιλαμβάνει πέραν των ανωτέρω  την εκπαίδευση, την πιστοποίηση και τα πρότυπα, καθώς και τα τρέχοντα προβλήματα της αγοράς ακινήτων, τα νέα αντικείμενα του χώρου και τους αναπτυσσόμενους τομείς.

 

Η ημερίδα θα λάβει χώρα στη Σχολή Αγρονόμων Τοπογράφων Μηχανικών του ΕΜΠ και εκτιμάται ότι θα την παρακολουθήσουν περισσότεροι από τριακόσιοι συνάδελφοι Α.Τ.Μ. από την Αθήνα και την περιφέρεια.

 

Όποιος  συνάδελφος επιθυμεί να κάνει εισήγηση, μπορεί να εκδηλώσει το ενδιαφέρον του μέχρι και την Τετάρτη 31 Μαΐου 2017, με επιστολή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

 

Στην επιστολή, που θα έχει ως θέμα «Εκδήλωση ενδιαφέροντος για συμμετοχή στην ημερίδα που θα διεξαχθεί στις 23 Ιουνίου 2017», θα πρέπει να περιλαμβάνονται τα στοιχεία επικοινωνίας του, ο τίτλος της εισήγησης και μια μικρής έκτασης περιγραφή.

 

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να απευθυνθείτε στη Γραμματεία του Π.Σ.Δ.Α.Τ.Μ. στο τηλέφωνο 210-33 01 045.

 

 

 

 

 

Για το Δ.Σ.

 

 

Ο Πρόεδρος

Μιχάλης Καλογιαννάκης

 

 

 

Ο Γεν. Γραμματέας

Παναγιώτης Τουρλάκης

       

 Η επιστολή

 


Οικονομική ενίσχυση του ΠΣΔΑΤΜ με την προμήθεια USB, T-shirt, Polo ή καπέλου

 

  


Ο λογαριασμός του συλλόγου είναι στην Τράπεζα Πειραιώς IBAN GR21 0172 0800 0050 8007 1615 938.

Η ετήσια συνδρομή μελών είναι 10 ευρώ ή 5 ευρώ για τους συναδέλφους κάτω της 5ετίας.Δελτίο Τύπου - 5ο Πανελλήνιο Συνέδριο ΑΤΜ


Παρουσιάσεις 5ου Πανελληνίου Συνεδρίου ΑΤΜ

 Τοποθέτηση Προέδρου ΠΣΔΑΤΜ για το σ.ν. "Έλεγχος και προστασία του δομημένου περιβάλλοντος."

 

 


 

 


 

 


 


 

Go to top